Lakipaketti, riskiperusteisuus ja HACCP -koulutuspäivä Tampereella

HACCP ja elintarvikelainsäädäntö -koulutuspäivä 26.5.2016, Tampere

Haluatko syventää osaamistasi ja luoda laajan perustan riskiperusteisen elintarviketurvallisuuden arvioinnille ja toteutukselle?

EnviroVet järjestää syventävän täydennyskoulutuksen elintarvikevalvonnassa ja –tuotannossa työskenteleville. Koulutuksen tavoitteena on päivittää ja syventää osallistujien tietoja ja antaa valmiudet itsenäiseen riskinarviointiin ja päätöksentekoon elintarviketurvallisuuden parissa.

Koulutuspäivä on tiivis kokonaisuus, jossa on aamupäivä teoriaa ja iltapäivällä käytännön soveltava tapaus/ryhmätyö, joka myös puretaan. Koulutuksen vaativuustaso noudattelee yliopisto-opetuksen perussisältöä mutta luennot ovat käytännönläheisiä ja arkityöhön helposti sovellettavia. Iltapäivän case-työskentelyssä jokainen osallistuja pääsee ohjatusti pohtimaan annettuja käytännön tapauksia.

OHJELMA:

8.00-9.00       Ilmoittautuminen ja aamukahvi

9.00-9.15       Koulutuksen avaus, kurssin käytännön järjestelyt. Outi Lepistö, EnviroVet

9.15-10.00     Elintarvikelainsäädäntö ja sen soveltaminen: EU (hygieniapaketti) ja kansallinen lainsäädäntö. Elintarvikehygienian erikoiseläinlääkäri, ympäristöterveyspäällikkö Kirsi Sario, Pirteva

10.00-10.15   Tauko

10.15-11.00 HACCP – periaatteet ja käytännön sovellutukset. Elintarvikehygienian erikoiseläinlääkäri, ympäristöterveyspäällikkö Kirsi Sario, Pirteva

11.00-11.15   Tauko

11.15-12.00   Riskiperusteisuus, valvonnan toimenpiteet ja pakkokeinojen käyttö elintarvikevalvonnassa. ELT, ympäristöterveydenhuollon erikoiseläinlääkäri Outi Lepistö, EnviroVet

12.00-13.00     Lounas

13.00-13.30   Käytännön tapausten esittely

13.30-14.30   Case-työskentely

14.30-15.00   Kahvi

15.00-16.00   Tapausten purku

16.00-16.15 Koulutuspäivä päättyy, kurssin jatko

 

Koulutuspäivän hinta: 190 € + ALV sisältäen luentomateriaalit ja ryhmätyötehtävät, aamu- ja iltapäiväkahvit sekä lounaan. Koulutuspaikkana toimii Tampere-talon koulutustila Duetto.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: ilmoittautumisaika päättyy 13.5.2016. Ilmoittaudu osoitteeseen info@envirovet.fi. Kerro osallistujien nimet, yhteystiedot ja mahdolliset erityisruokavaliot sekä laskutusosoite.

Koulutuspäivien yksityiskohtaisempi ohjelma, koulutusmateriaalit ja muut käytännön tiedot toimitetaan ilmoittautuneille sähköpostilla. Koulutuspäivä on osa Syventävä elintarviketurvallisuus –diplomikoulutusta

Lisätiedot: www.envirovet.fi/ajankohtaista, info@envirovet.fi, 045 895 7705, 050 563 6966

Tervetuloa mukaan!  

EnviroVet –koulutustiimi