Lakipaketti, riskiperusteisuus ja HACCP -koulutuspäivä Tampereella
HACCP ja elintarvikelainsäädäntö -koulutuspäivä 26.5.2016, Tampere
Haluatko syventää osaamistasi ja luoda laajan perustan riskiperusteisen elintarviketurvallisuuden arvioinnille ja toteutukselle?
EnviroVet järjestää syventävän täydennyskoulutuksen elintarvikevalvonnassa ja –tuotannossa työskenteleville. Koulutuksen tavoitteena on päivittää ja syventää osallistujien tietoja ja antaa valmiudet itsenäiseen riskinarviointiin ja päätöksentekoon elintarviketurvallisuuden parissa.
Koulutuspäivä on tiivis kokonaisuus, jossa on aamupäivä teoriaa ja iltapäivällä käytännön soveltava tapaus/ryhmätyö, joka myös puretaan. Koulutuksen vaativuustaso noudattelee yliopisto-opetuksen perussisältöä mutta luennot ovat käytännönläheisiä ja arkityöhön helposti sovellettavia. Iltapäivän case-työskentelyssä jokainen osallistuja pääsee ohjatusti pohtimaan annettuja käytännön tapauksia.
OHJELMA:
8.00-9.00 Ilmoittautuminen ja aamukahvi
9.00-9.15 Koulutuksen avaus, kurssin käytännön järjestelyt. Outi Lepistö, EnviroVet
9.15-10.00 Elintarvikelainsäädäntö ja sen soveltaminen: EU (hygieniapaketti) ja kansallinen lainsäädäntö. Elintarvikehygienian erikoiseläinlääkäri, ympäristöterveyspäällikkö Kirsi Sario, Pirteva
10.00-10.15 Tauko
10.15-11.00 HACCP – periaatteet ja käytännön sovellutukset. Elintarvikehygienian erikoiseläinlääkäri, ympäristöterveyspäällikkö Kirsi Sario, Pirteva
11.00-11.15 Tauko
11.15-12.00 Riskiperusteisuus, valvonnan toimenpiteet ja pakkokeinojen käyttö elintarvikevalvonnassa. ELT, ympäristöterveydenhuollon erikoiseläinlääkäri Outi Lepistö, EnviroVet
12.00-13.00 Lounas
13.00-13.30 Käytännön tapausten esittely
13.30-14.30 Case-työskentely
14.30-15.00 Kahvi
15.00-16.00 Tapausten purku
16.00-16.15 Koulutuspäivä päättyy, kurssin jatko
Koulutuspäivän hinta: 190 € + ALV sisältäen luentomateriaalit ja ryhmätyötehtävät, aamu- ja iltapäiväkahvit sekä lounaan. Koulutuspaikkana toimii Tampere-talon koulutustila Duetto.
Ilmoittautuminen ja lisätiedot: ilmoittautumisaika päättyy 13.5.2016. Ilmoittaudu osoitteeseen info@envirovet.fi. Kerro osallistujien nimet, yhteystiedot ja mahdolliset erityisruokavaliot sekä laskutusosoite.
Koulutuspäivien yksityiskohtaisempi ohjelma, koulutusmateriaalit ja muut käytännön tiedot toimitetaan ilmoittautuneille sähköpostilla. Koulutuspäivä on osa Syventävä elintarviketurvallisuus –diplomikoulutusta
Lisätiedot: www.envirovet.fi/ajankohtaista, info@envirovet.fi, 045 895 7705, 050 563 6966
Tervetuloa mukaan!
EnviroVet –koulutustiimi